OBUKA: RAZVOJ PROJEKTNIH APLIKACIJA – KAKO PRIPREMITI KVALITETAN PROJEKTNI PRIJEDLOG?

LUCIDO doo Vas poziva na bazični dvodnevni trening “Razvoj projektnih aplikacija - kako pripremiti kvalitetan projektni prijedlog” koji ćemo realizovati 24. i 25. marta (subota i nedjelja) u Coworking space, Brace Potkonjaka 4/II a u Banjaluci.

O treningu

Ovaj trening namijenjen je onima koji žele da se praktično dva dana bave pripremom projektne aplikacije, a omogućava polaznicima da steknu znanja i vještine o osnovama razvoja projektnog prijedloga.

Trening se u potpunosti oslanja na metodologiju aktivnog učešća, tj. učesnici kroz praktičan rad testiraju teorijski okvir, te na taj način realno uče kako ispravno i temeljno pristupati razvoju projektnih aplikacija.

Ako imate ideju, čuli ste za različite fondove, ukoliko želite aktivnosti u Vašem poslu predočiti u formi projekta ili želite unaprijediti rad svog udruženja – trening će odgovoriti na ove Vaše zahtjeve.

O predavaču/treneru

Jugoslav Jevđić, rođen 1973. godine u Zagrebu, odrastao i živi u Banjaluci, a više od 20 godina aktivan u civilnom sektoru.

Tokom svog dugogodišnjeg profesionalnog rada, Jugoslav je osoba koja je razvila izuzetna znanja i vještine u oblasti namicanja sredstava i razvoja projektniih prijedloga jer je to i bio sastavni dio njegovog angažmana. Danas, Jugoslav je već preko 3 godine angažovan na poziciji Menadžera za razvoj u OKC-u, tj. odgovoran je za pripremu i predaju projektnih prijedloga. Samo u ovom periodu, Jugoslav je uspješno pripremio projektne prijedloge koji su od raznih donatora (međunarodne organizacije i fondacije, ambasade, međunarodni programi pomoći drugih zemalja, EU fondovi, itd.) finansijski podržane u iznosu od oko 3 miliona maraka, a u svojoj cjelokupnoj karijeri ovaj iznos prelazi 6 miliona maraka za kvalitetne programe i projekte namijenjene građanima i građankama širom BiH ali i regije.

Ono što ga čini značajnim i izuzetno visoko kvalitetnim predavačem je njegov spoj teoretskog i praktičnog znanja u pripremi projektnih prijedloga, a što je i ocjenjeno i istaknuto kao izuzetno značajno iz perspektive učesnika koji su učestvovali na njegovim treninzima. Takođe, Jugoslav je razvio svoja znanja i vještine u ulozi trenera u raznim oblastima, pa je u svojoj karijeri isporučio preko 300 trenerskih dana u oblastima razvoja projektnih prijedloga, organizacionim, projektnim i volonterskim menadžmentom, te konsultantskim uslugama strateškog planiranja.

Ilustracije radi pogledajte neke od komentara učesnika u vezi sa zadovoljstvom načina njegovog rada na treninzima za razvoj projektnih prijedloga:

  • Interaktivan, proaktivan i praktičan pristup od strane trenera; Cjelovit pristup materiji.
  • Praksa je učinila uspješan trening.
  • Veoma intenzivan rad, bez gubljenja vremena, ali i bez preskakanja i gubljenja važnih informacija.
  • Divan koncept treninga i način prezentovanja trenera.
  • Sviđa mi se što je teoretski dio bio kratak i dovoljan i veoma dobro povezan sa praktičnim dijelom.

Naizmjenično korištenje teorijskog i praktičnog pristupa je dalo dobar efekat i uspjeh treninga.

Kotizacija

Cijena kotizacije: 250,00 KM

Za prijave i uplate do 19.3.2018. godine, do 16 časova, cijena kotizacije je 200,00 KM.

U sklopu obuke obezbijeđeno je: ručak tokom dva dana trajanja treninga, osvježenje, štampani materijali, materijali u elektronskoj formi i certifikati za učesnike treninga.

POPUSTI:

Grupni popust- 2 i više osoba 10%
Studentski popust- 20%
Prijave za trening  i dodatna pitanje možete poslati na: info@lucido.ba.